Velkommen i Herlufsholm Svømmeklub til sæson 2017/2018.

Kontortid hver torsdag kl. 16:30 - 18:30

Herlufsholm Svømmeklub holder sommerferie og vi ønsker alle vores medlemmer en dejlig sommer - vi ses den 21. august til en ny sæson

Ved skriftlig henvendelse henvises til mail: kontor@herlufsholm-svommeklub.dk som tjekkes løbende.

Tilmelding til svømmesæson 2017/2018

Vandpolo - kom og prøv noget nyt

Vær med til en af verdens hårdeste og sjoveste sportsgrene - VANDPOLO - og få helt nye venner og kammerater.

Du behøver ikke at kunne svømme hurtigt, men du skal have godt humør og vilje til at kæmpe. Du er også velkommen til at tage en ven med.

Vi træner hver tirsdag kl. 18.00-19.00 og hver torsdag kl. 19.30-22.00 (man må godt gå lidt før).

Hvis du har nogle spørgsmål, kan du ringe på telefon 40 62 53 27 eller telefon 50 40 98 87.

Du kan finde os på Facebook - søg på: HG Vandpolo - her kan du også stille spørgsmål til os.

Færdighedsstævne den 5. marts 2017

Herlufsholm Svømmeklub har afholdt sit traditionsrige færdighedsstævne for børn i aldersgruppen 7-15 år i Herlufsholm svømmehal.

Godt 100 børn i følgeskab med deres forældre og bedsteforældre fundet vej til svømmehallen, og her viste de den ældre generation hvad der skal forståes ved de forskellige svømmedicipliner. Der blev kæmpet både på maven og ryggen, brystsvømning og crawl.

Anstrengelserne resulterede i et flot diplom med den opnåede tid for alles vedkommende og for de dygtigste en medalje enten af guld, sølv eller bronze samt et kort ophold på medaljeskamlen.

Som arrangør er det en fornøjelse at se børnenes iver og glæde komme til udfoldelse, og vi håber at se mange igen til kommende stævner. /Billeder fra faerdighedstaevnet 2017.