Bestyrelsesmedlem
Ole Nørholm
FORMAND
Ole Nørholm er formand for klubben og har været det i 12-14 år - inden da en del år i bestyrelsen

Ole har sine rødder i eliteafdelingen, som han repræsenterer i bestyrelsen. Ole er også træner i eliteafdelingen.

Ole er klubbens repræsentat i en del udvalg og bestyrelser og deltager i møder med forbund og kommune.

Ole vedligeholder sammen med Arne vor hjemmeside.

Derudover klarer Ole diverse andre ad hoc opgaver i klubben.

Ole kan kontaktes på ole.noerholm@gmail.com

Arne Wassermann
KASSERER

Arne Wassermann

Arne har været med i rigtig mange år og besidder en meget stor kompetence indenfor en kasserers job.

Selvom Arne nu er flyttet til København, fortsætter han stadig med det store arbejde i klubben.

Arne tager sig af alle pengesager i klubben, samt varetager kontakt til Næstved Kommune, og vedligeholder vor hjemmeside.

Sidst men ikke mindst er Arne i samarbejde med Line primus motor i alt omkring indmeldelse af medlemmer.

Arne kan kontaktes på denne mail: kontor@herlufsholm-svommeklub.dk

Åge Petersen
NÆSTFORMAND
Åge Petersen er næstformand i klubben. En tjans han har klaret i mange år.

Åge er valgt ind som repræsentant for vor breddeafdeling.

Åge har med årene kastet sin kærlighed på livredning og Åge klarer dennes afdelings opgaver i klubben.

Åge har også påtaget sig opgaven som instrutør for livredningshold - et hold hvor en times undervisning tager minimum 2,5 timer.....

Åge står for klubbens færdighedsstævne, som er et stort arrangement i det tidlige forår.

Åge kan træffes på mail: bittens_far@hotmail.com

Freddy Dahlstrøm

Freddy Dahlstrøm.

Freddy har sit store engagement i vor svømmeskole og varetager at vor undervisning er på det niveau vi ønsker.

Man kan altid regne med hjælp fra Freddy, hvis der er et spørgsmål angående undervisning og mange af vore trænere benytter dette.

Freddy har netop været primus motor i klubbens første rigtige svømmeskole for en gruppe børn der ville svømme i en uge af deres ferie. Ugen blev en stor succes.

Freddy afvikler endvidere interne kurser for vore nye instruktører.

Freddy har også været i bestyrelsen i rigtig mange år.

Freddy kan træffes på denne mail kontor@herlufsholm-svommeklub.dk

Tina Sønderby

Tina Sønderby.

Tina har siddet i bestyrelsen i mange år og har derfor meget stor viden om det arbejde, der skal gøres, for at få vor undervisning så god som muligt.

Tina har selv undervist i klubben de sidste tyve år eller deromkring og har stadig hold med børnesvømning.

Tina er bestyrelsens arbejdshest i forbindelse med trænerkontakt og besættelse af hold - og afløsere.

Tina kan kontaktes på fru.soenderby@gmail.com

Kontor
Line Villumsen
Præsentation

På klubbens kontor klares alle de opgaver der dagligt opstår i en forening med 1.200 - 1.300 medlemmer af Line, som er startet på kontoret den 1.3-2016

Line klarer medlemskontakt, medlemsregistrering, opkrævning, holdskifte og kontakt til klubbens mange trænere samt besvarer henvendelser til klubben.

Line træffes hver torsdag i svømmesæsonen, mellem kl. 16.30-18.30 telefonisk på 55731413 eller på vor kontor, beliggende Herlufsholm Allé 227, 4700 Næstved. Det er endvidere muligt, at skrive til Line på mail kontor@herlufsholm-svommeklub.dk. Henvendelser vil blive besvaret indenfor 2-3 hverdage.

Line er ikke medlem af bestyrelsen.